пʼятниця, 29 березня 2013 09:26

Сьогодні Янукович поговорить про надзвичайні ситуації на РНБО

Сьогодні Янукович поговорить про надзвичайні ситуації на РНБО
Початок засідання Ради нацбезпеки сьогодні об 11:00. Фото: radiosvoboda.org

Сьогодні, 29 березня, під головуванням президента України Віктора Януковича відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Про повідомляє прес-служба глави держави.

Засідання проходитиме у приміщенні Адміністрації президента за адресою вул. Банкова. Початок об 11:00.

Як уточнили у прес-службі РНБО, на засіданні розглянуть питання про фінансово-економічний стан та невідкладні заходи щодо стабілізації діяльності та розвитку підприємств Державного концерну "Укроборонпром", про організацію взаємодії Збройних Сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій при протидії загрозам і ліквідації надзвичайних ситуацій, про стан виконання рішення РНБО від 25 травня 2012 року "Про забезпечення населення якісними і доступними лікарськими засобами", введеного в дію Указом Президента України від 30 серпня 2012 року №526.

При розгляді зазначених питань планується прийняти рішення про вдосконалення системи державного управління оборонно-промисловим комплексом та заходи щодо забезпечення національних інтересів України при здійсненні військово-технічного співробітництва з іноземними державами, про завершення реформування системи реагування на надзвичайні ситуації та подолання їх наслідків, про подальше вдосконалення системи забезпечення громадян України якісними та доступними ліками.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Янукович поговорить про надзвичайні ситуації на РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі