вівторок, 25 липня 2023 13:55

"Слугу народу" помітили на Мальдівах. Тепер йому світить втрата мандату

"Слугу народу" помітили на Мальдівах. Тепер йому світить втрата мандату
Колаж: "Слідство.Інфо"

Заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа партії "Слуга народу" Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

Про це повідомило видання "Слідство.Інфо" з посиланням на власні джерела.

У відповідь керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціював питання негайного призупинення членства у фракції зазначеного нардепа.

"По ситуації з Арістовим. Ініціюю питання негайного призупинення членства у фракції. Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію. У разі підтвердження буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату", – написав у Телеграм керівник фракції "Слуга народу".

Про перебування Арістова на Мальдівах інформацію журналісти "Слідство.Інфо" дізналися з власних джерел.

"Аби перевірити отримані дані, журналісти зателефонували за номером мальдівського готелю, що вказаний на його сайті. Працівники курорту підтвердили, що Юрій Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" не ходив на суди, його штрафували. А в кінці кримінальну справу закрили

Журналісти намагалися звернутися особисто до Арістова, однак він не відповів на дзвінок. Прессекретарка народного депутата Оксана Омельченко також не змогла відповісти на запитання журналістів, де зараз перебуває її керівник. Вона попросила надіслати журналістський запит.

"Попри обіцянку відповісти на запит за кілька годин, і помічниця, і сам депутат проігнорували подальші спроби ЗМІ отримати відповіді на надіслані питання. Зокрема, на яких засадах 48-річний депутат перетнув український кордон та чи робочою була його поїздка на Мальдіви", – додається в повідомленні.

Окрім того, журналісти "Слідства.Інфо" зв'язалися з дружиною депутата Мариною Арістовою. Жінка сказала, що Арістов був у Вільнюсі, а також додала, що "у неї своє особисте життя, а у чоловіка – своє".

Юрій Арістов у 2019 році був обраний до Верховної Ради від партії "Слуга народу" за списком під номером 42 як безпартійний. Раніше Арістов був головою Комітету ВР з питань бюджету, нині перебуває на посаді заступника керівника Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Waldorf Astoria Maldives — це 5-зірковий курорт, розташований на найбільшому острові Мальдів. Курорт має 119 вілл.

Зараз ви читаєте новину «"Слугу народу" помітили на Мальдівах. Тепер йому світить втрата мандату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі