середа, 21 жовтня 2009 15:59

Севастопольців закликали ігнорувати "вибори" президента держави, що не відбулася

На севастопольському міському форумі з"явилися листівки із закликом до жителів Криму відмовитися від участі у всіх українських виборах, окрім місцевих.

"Почніть з малого - ігноруйте чужі вам правила гри, ігноруйте "вибори" президента держави, що не відбулася! Нам потрібна справжня влада в Севастополі і в Криму! Влада севастопольців і кримчан. Дамо відсіч окупантам!", - закликає автор листівок, які планується поширювати перед президентськими виборами.

Депутат однієї з райрад Севастополя Костянтин Заруднєв пояснює необхідність бойкоту так: "У агонізуючій країні зчепилося за владу кубло павуків-мільярдерів та їхных холуїв, потрібно нам це? Яка різниця хто нас грабуватиме?"

За його словами, немає різниці, хто українізуватиме кримчан: "Буде це робитися тихо з посмішкою на обличчі любителя Ганни Ахметової або зразковою дніпропетровською комсомольською принцесою, божевільним бджолопасом або бажаючим розстрілювати кацапів і жидів Тягнибоком?".

Раніше із закликом бойкотувати вибори президента України до жителів півострова звернулися активісти об"єднання Російський блок.

На їхню думку, "всі претенденти на посаду голови держави представляють інтереси або націоналістів, або олігархів, тому нічого позитивного для російських людей жоден з них не несе", передає РІА Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Севастопольців закликали ігнорувати "вибори" президента держави, що не відбулася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі