субота, 17 грудня 2022 15:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Секретар РНБО попередив росіян, які риють окопи в Криму

Секретар РНБО попередив росіян, які риють окопи в Криму
Секретар РНБО України Олексій Данілов про російські окопи у Криму: "Вони їм точно не допоможуть". Фото: facebook.com/rnbou

Окопи в тимчасово окупованому Криму "точно не допоможуть" росіянам.

Півострів все одно повернеться під контроль Києва. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у коментарі "Крим.Реалії"

"Вони (окопи. – Gazeta.ua) їм точно не допоможуть. Крим буде повернуто і повернуто обов'язково – у той спосіб, у який вирішить наше військово-політичне керівництво. Якщо потрібно буде за Крим воювати, ми за Крим будемо воювати, і ні в кого питати не будемо. Це наша земля, і вона має бути повернута додому", – наголосив Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб розповів, що відбувається на лівобережжі Херсонщини та в Криму

Коментуючи перебування в Криму громадян Росії, які перебралися жити на півострів після його анексії, Данілов заявив, що "вони легко приїхали і легко поїдуть".

"Це наша земля. Вони мають жити за нашими законами. Якщо вони зайняли приміщення, де жили наші громадяни, то як це, що вони не повинні його звільнити? Вкрадене ніколи не приносить щастя. Не треба красти", – додав Данілов.

Днями розвідка повідомила, що росіяни в Криму намагаються укріпити берегову лінію, побоюючись висадки українського десанту.

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО попередив росіян, які риють окопи в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі