четвер, 01 грудня 2022 16:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Секретар РНБО: ніяких компромісів із Росією, вони – варвари

Секретар РНБО: ніяких компромісів із Росією, вони – варвари
Будь-які компроміси у перемозі – це тільки відтермінування у часі наступних проблем, сказав секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: Укрінформ

Україна не піде на жодні компроміси з Росією, оскільки це лише відтермінує у часі небезпеку для нашої країни.

Схиляти Україну до компромісів з Росією, яка чинить звірства проти українського народу, є неподобством. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на Київському безпековому форумі 1 грудня.

"Будь-які компроміси у перемозі – це тільки відтермінування у часі наступних проблем, які можуть чекати Україну", – сказав Данілов.

Україна "тримає на своїх плечах" свободу для країн НАТО, сказав секретар РНБО.

"Ми не маємо про це говорити. Нас не має лякати ядерна війна чи ще щось. Наша країна і наші люди заплатили велику ціну за ту свободу, яку ми тримаємо на своїх плечах не тільки для себе, а й для країн НАТО, які знаходяться на кордоні з нами", – заявив Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі США назвали злочинну мету Путіна

Росія одна з небагатьох країн, яка досі має колонії і знищила велику кількість народів, сказав секретар РНБО.

"Вони просто варвари. І коли кажуть про те, щоб сідати з ними за один стіл і про щось говорити – я вважаю це недостойно нашого народу", – заявив Данілов.

Пряму трансляцію з Київського безпекового форуму можна переглянути за посиланням.

Київський безпековий форум стартував сьогодні, 1 грудня. Серед гостей заходу – заступниця Державного секретаря США Вікторія Нуланд, колишній президент Європейської Ради Дональд Туск, американські генерали Девід Петреус і Веслі Кларк.

Форум заснував Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО: ніяких компромісів із Росією, вони – варвари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі