субота, 23 липня 2022 09:26

Сьогодні відбудеться саміт перших леді й джентльменів

Сьогодні відбудеться саміт перших леді й джентльменів
Другий саміт перших леді й джентльменів, який організовує дружина президента Володимира Зеленського Олена відбудеться у суботу, 23 липня. Фото: іnstagram.com/olenazelenska_official

Сьогодні, 23 липня, відбудеться другий саміт перших леді й джентльменів. Захід проходитиме під назвою "Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом".

Перша леді України Олена Зеленська зазначила, що "центральною фігурою й темою саміту стане людина, людський капітал". Учасники зможуть приєднатися до саміту як онлайн, так і візитом в Україну. Про це йдеться в оголошенні, оприлюдненому Міністерством культури та інформаційної політики.

"Ми обговоримо, яким буде повоєнне майбутнє України та світу, як державі відбудувати всі сфери життя, як інвестувати в людину, щоб це дало розвиток усім", – наголосила дружина президента Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники саміту G20 не захотіли фотографуватися через Лаврова – ЗМІ

До участі у події запрошені знаменитості, провідні світові експерти та високопоставлені особи. Подія транслюватиметься в понад 20 країнах світу.

За інформацією МКІП, участь у саміті вже підтвердили такі світові зірки, як посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем, актори Річард Гір, Ештон Катчер та Міла Куніс, журналіст Пірс Морган та інші.

Планують висвітлювати саміт у форматах новин у прайм-таймі та підсумкових випусках телеканалів Чорногорії, Естонії, Сінгапуру, Азербайджану, Чехії, Південної Кореї, Киргизстану, Індонезії, Франції та Фінляндії. До висвітлення саміту також планують приєднатися медіа з інших країн.

23 серпня 2021 року відбувся перший саміт перших леді та джентльменів. Його організувала Олена Зеленська.

За підсумками саміту ухвалили спільну декларацію про міжнародну співпрацю та сприяння розв'язанню актуальних гуманітарних проблем і досягненню Цілей сталого розвитку ООН.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться саміт перших леді й джентльменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі