понеділок, 06 серпня 2018 12:01

СБУ взялася за відомство Холодницького

СБУ взялася за відомство Холодницького
СБУ розслідує справу щодо посадових осіб Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Фото: Дзеркало тижня

Служба безпеки України розслідує кримінальне провадження за фактом можливого підбурювання до надання неправдивих показань і розголошення фактів досудового слідства службовими особами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомляє "УНН".

"Головне слідче управління СБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами можливого розголошення даних оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування, введення в оману суду або іншого уповноваженого органу і співучасті в злочині посадовими особами САП".

Прямо на запитання чи розслідує СБУ справу щодо Холодницького у відомстві не відповіли. Також журналістам повідомили, чи викликали Холодницького на допит.

У спецслужбі розповіли, що у цьому провадженні підозри нікому не оголошували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це ще не кінець: Луценко розказав про справу Холодницького

Раніше Юрій Луценко заявив, що керівником САП зайнялася СБУ.

26 липня КДКП не звільнила з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, але визнала обґрунтованими скарги щодо дисциплінарних порушень. Його підозрюють у втручанні в слідство. У середині липня дисциплінарна комісія також рекомендувала не звільняти Холодницького.

Зараз ви читаєте новину «СБУ взялася за відомство Холодницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі