вівторок, 14 грудня 2021 15:57

Шампанське майже за 3 тис. грн і 100 г стейку за 1690 - "слуги народу" готуються до новорічного корпоративу
3

Ресторан розташований по Обухівському шосе.
З меню закладу, пляшка найдешевшого шампанського коштує 2650 грн

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко запропонував колегам-депутатам відсвяткувати Новий рік в елітному ресторані Harvest у селищі Козин під Києвом.

Про це повідомив Telegram-канал "Новини.LIVE".

Ресторан розташований по Обухівському шосе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Грішина засвітила в Раді брендову сумку за 67 тисяч

З меню закладу, пляшка найдешевшого шампанського коштує 2650 грн, гарячі закуски – від 220 до 990 грн.

Є бургер з мармурової яловичини з трюфелем за 790 грн і краб - 450 грн за 100 г. Стейк "Рібай Австралія у золоті" - 1690 грн за 100 г.

Вчора голова фракції "СН" Давид Арахамія заявляв журналістам, що фракція не планує проводити офлайн-захід, присвячений підсумкам роботи у 2021 році.

"Не робитимемо підсумковий захід. Якщо зробимо якийсь фуршет, нам скажуть, що це новорічний корпоратив. Не зробимо - скажуть, що було якесь свято. Тому вирішили, що не будемо", - говорив.

З 14 по 17 грудня - останній пленарний тиждень цього року. Після цього - робота в комітетах і з виборцями. У новому році депутати зберуться в сесійній залі 18 січня.

У жовтні фракція "Слуга народу" проводила "велике засідання" у Трускавці, яке відвідував президент Володимир Зеленський.

Захід проходив у п'ятизірковому готелі Rixos-Prykarpattya.

Зараз ви читаєте новину «Шампанське майже за 3 тис. грн і 100 г стейку за 1690 - "слуги народу" готуються до новорічного корпоративу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі