понеділок, 07 листопада 2016 23:51

Саакашвілі "зрозумів", що корупцію прикриває Порошенко - Тарута

Саакашвілі "зрозумів", що корупцію прикриває Порошенко - Тарута
фото: Gazeta.ua

Міхеіл Саакашвілі затягнув із відставкою. Про корупцію у владній верхівці та корупційні схеми всім давно відомо. Тому мав би звільнитися раніше. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав позафракційний народний депутат Сергій Тарута.

"Не думаю, що Саакашвілі треба було чекати півтора року, щоб зрозуміти – корупцію сьогодні прикриває президент. Півроку тому ми зустрічалися з Міхеілом. Я йому казав: "Для тебе чим швидший вихід, тим краще буде тим, хто має надію, що з тобою, твоєю політичною силою щось можна зробити в країні. Якщо ти будеш про одне зло в країні говорити, а про друге мовчати, тобі не віритимуть". Тому не треба було так довго чекати, аби сьогодні піти з такою помпою і сказати "президент прикриває". У нас все всі знають – які схеми хто лобіює на митниці, у податковій, державних підприємствах, міністерствах енергетики, інфраструктури. Люди прості цього не знають, а зверху всі все розуміють", - заявив він.

Повне інтерв'ю з Сергієм Тарутою читайте в найближчих номерах журналу "Країна" та стежте за анонсами на Gazeta.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-губернатор Одещини звинуватив Порошенка у підтримці корупціонерів

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі "зрозумів", що корупцію прикриває Порошенко - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі