субота, 29 липня 2017 06:00

Саакашвілі: Порошенко став персоною нон-грата на Заході

Саакашвілі: Порошенко став персоною нон-грата на Заході
Колишній глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі та президент України Петро Порошенко колись були соратниками. Фото: АПУ

Президент України Петро Порошенко переступив межу і втратив шанс стати одним з великих європейських лідерів. Так вважає колишній глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі.

"Він робить все те ж, що робив Янукович. Він просто думав, що він хитріший і розумніший за Януковича - але я думаю, що він боягузливіший", - сказав екс-глава Одеської ОДА в інтерв'ю Українській правді.

Однак Порошенку не вдасться втекти з країни.

"Йому нікуди бігти. Росія його все одно не прийме ... Він уже персона нон-грата на Заході! В особистих розмовах представники західних служб розповідають, зокрема мені, про незадеклароване майно Порошенко, про його гроші. Ви думаєте, що коли він не буде президентом, це все це не вийде назовні? Звичайно, вийде", - сказав Саакашвілі.

На його думку, Порошенко вже почав процес розвалу своєї влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі розповів, як повертатиме українське громадянство

"Але далі цей процес буде прискорюватися. Він буде все більше і більше відвертати від себе людей, міжнародне співтовариство. У якийсь момент йому просто скажуть "досить".

В Україні була революція, але не було революційних змін. Революцію треба закінчувати змінами і реальною заміною політичного класу. І це станеться в найближчі місяці "- вважає Саакашвілі.

Колишнього главу Одеської ОДА Саакашвілі позбавили громадянства України після того, як Генпрокуратура Грузії передала Україні факти, які він приховав.

У відповідь Саакашвілі заявив, що подасть позов до президента України Петру Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Порошенко став персоною нон-грата на Заході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі