субота, 29 липня 2017 05:05

Саакашвілі розповів, як повертатиме українське громадянство

Саакашвілі розповів, як повертатиме українське громадянство
Екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвіл повертатиме українське громадянство в суді.Фото: Антикор

Екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі планує оскаржити позбавлення українського громадянства в суді.

Про це він повідомляв в інтерв'ю "Українській правді".

"Ми будемо йти до адміністративного суду. Якщо в адміністративному суді не вийде, тоді підемо в Страсбург (Європейський суд з прав людини - ред)", - сказав Саакашвілі.

Він заявив, що не боїться того, що його не пустять на територію України.

"Я колишній український прикордонник. Нехай він (Порошенко - ред.) про це не забуває. Я знаю всі входи і виходи в Україні. Тому нехай він не сподівається. По-друге, у мене багато друзів прикордонників. По-третє, у мене дуже багато друзів в Нацгвардії, поліції. Нехай він не забуває, що щупальця нашої команди вже проникли всюди, і силовики його ненавидять", - сказал Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники розповіли, як діятимуть щодо Саакашвілі

Нагадаємо, президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства на підставі рекомендацій Комісії з питань громадянства при президентові України. Про це повідомили в Адміністрації президента.

Сам Саакашвілі заявив, що його хочуть змусити отримати статус біженця, проте він збирається домагатися законного права повернутися в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розповів, як повертатиме українське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі