неділя, 20 березня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідка опублікувала список окупантів, які бомбардують українські міста

Розвідка опублікувала список окупантів, які бомбардують українські міста
Головне управління розвідки закликало окупантів здаватися в полон. Фото: ua.news

Українська розвідка здобула список російських військових 559 бомбардувального авіаційного полку (військова частина 75392) з міста Морозовськ.

Вони бомбардують українські міста та цивільне населення. Список опублікували на офіційному сайті Головного управління розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одним зрадником менше: ліквідовано капітана армії РФ, котрий народився в Києві

"Краще моліться, "лєтуни", щоб вам, як і вашим колегам, катапульту в літаку відключили! Бо якщо ви вже виконали хоч один злочинний наказ — начувайтеся! А для кого це буде перший виліт — здавайтесь в полон, щоб не накликати кару Божу на себе та свою родину", - сказано в повідомленні.

Список: https://gur.gov.ua/content/voennosluzhashchye-559-bombardyrovochnoho-avyatsyonnoho-polka.html

Із початку широкомасштабного вторгнення в Україну Росія втратила близько 14,7 тис. військових. Окупанти втратили 476 танків та 1 487 бойових броньованих машин.

За три тижні широкомасштабної російської агресії українські воїни знищили більше десятка вищих командирів армії агресора. Зокрема, шість генералів.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка опублікувала список окупантів, які бомбардують українські міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі