понеділок, 28 листопада 2022 03:57

Російський генерал-терорист зажадав більше ракетних терактів РФ проти України та назвав нові цілі

Російський генерал-терорист зажадав більше ракетних терактів РФ проти України та назвав нові цілі
Російський терорист Гурульов хоче більше терактів проти України. Фото: Oleg Fedorov

Російські терористи погрожують новими терористичними актами проти України. Цього разу під приціл терористів може потрапити банківська інфраструктура України.

Колишній російський генерал і депутат Держдуми Росії Андрій Гурульов заявив, що РФ повинна виробляти більше терору проти цивільних об'єктів і бити по українських банках, повідомляє канал Pravda.Gerashchenko в Telegram.

"Сьогодні кажуть: там немає води, немає тепла... Це все туфта. Промисловість, головне, стала. Ось та головна промисловість, яка працювала і заробляла гроші - раз, та промисловість, яка ремонтувала і виробляла озброєння - два, і та промисловість, яка була в змозі ще щось робити. Все стоїть" - заявив він, сказавши, що проблеми цивільного населення є "побічними ефектами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ще одній країні ЄС погодились, що Путін – терорист

Крім того, російський терорист закликав завдавати ударів по українській логістиці та банківській системі.

"Ось зараз працюємо з енергетики, ось коли доб'ємо, далі ж є не тільки логістика, наприклад, банківська структура. Зараз, якщо бомбити, то тільки в центр банківських операцій. Все стало. Нічого нікуди не переведеш, карти не працюють, тобі получку не сплатять" - заявив він.

23 листопада Європарламент нарешті визнав Росію державою-спонсором тероризму. Відповідну резолюцію підтримали 494 європарламентарі, 58 були проти, 44 утрималися.

Раніше Парламентська асамблея НАТО визнала Російську Федерацію державою-терористом. Також там закликали створити спеціальний міжнародний трибунал над Росією.

Зараз ви читаєте новину «Російський генерал-терорист зажадав більше ракетних терактів РФ проти України та назвав нові цілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі