четвер, 26 травня 2011 19:30

Росія точно не буде підвищувати ціну на газ - Богатирьова

Росія точно не буде підвищувати ціну на газ - Богатирьова

Сьогодні секретар РНБО Раїса Богатирьова відвідала Луцьк з офіційним візитом за дорученням президента, щоб унеможливити загрозу безпеки Волині. Вона відвідала Луцький прикордонний загін та Волинський національний університет ім. Лесі Українки, де поспілкувалася зі студентами та викладачами. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В кінці робочого дня секретар РНБО поклала квіти до пам'ятника Лесі Українки, який знаходиться в центрі міста, та відповіла на питання журналістів. Богатирьова розповіла, про що говорила під час відвідин Луцького прикордонного загону.

"Говорили про систему заходів безпеки на волинському кордоні та про те, як унеможливити перевезення контрбанди, зброї, наркотиків та інше. А також про ризики транспортування".

Богатирьова також дала відповідь на питання, чи може Росія підняти ціну на газ для України.

"Україна запропонувала Росії зробити детальний аналіз щодо ціни на їхній газ. Росія точно не буде підвищувати ціну через те, що вони розуміють, що Україна для них є вигідним партнером і для того, щоб не було загострення між країнами", - зазначила вона.

На питання кореспондента Gazeta.ua, як так сталось, що до лав РНБО потрапили колишні помічники та невістка Богатирьової, вона відповіла, що у неї немає зараз працівників, які б не виконували своїх функцій.

Раніше повідомлялось, Богатирьова заявила, що Росія нарощує свій інтерес до України в той час, як США і країни Євросоюзу поступово втрачають свій інтерес до нашої країни.

Зараз ви читаєте новину «Росія точно не буде підвищувати ціну на газ - Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі