пʼятниця, 18 березня 2022 17:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Російська армія майже розгромлена, Путін кидає у бій курсантів - Арестович

Російська армія майже розгромлена, Путін кидає у бій курсантів - Арестович
Спалена техніка рашистів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом доби суттєвих змін в стані, чисельності або характері дій противника не сталося.

Про це сказав радник керівника Офісу президента Олексій Арестович на брифінгу.

Ворог намагається поповнити матеріальні запаси. Проводить маленькі тактичні дії, які своєчасно припиняють Збройні сили України.

"Це стосується напрямків Києва, Сум, Чернігова, Харкова; зони ООС і міста Маріуполь і напрямок Херсон, Миколаїв залишаються основними напрямками зосередження зусиль противника. Хоча і там активних дій не велося.

Окрім міста Ізюм, де росіяни кинули в бій навчальні підрозділи збройних сил РФ, які зазнали поразки. Частково знищені, частково - взяті у полон, розсіяні.

У військовій справі, коли кидають курсантів на основні напрямки, школу молодших спеціалістів, це взагалі-то означає майже розгром", - сказав Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивця-Путін виліз на сцену і зацитував Святе письмо

Повітряні сили ЗСУ протягом доби збили понад десять літальних апаратів противника, з яких щонайменше чотири - літаки, два вертольоти.

Також ЗСУ нанесли удар по аеродрому у Чорнобаїівці, що у Херсонській області, який росіяни використовують під свій командний пункт.

"І за попередніми даними знищили передовий командний пункт восьмої загальновійськової армії РФ південного військового округу. Це якраз напрямок, який відповідав за ОРДЛО. Командувач цієї армії загинув", - сказав Арестович.

25 окрема повітряно-десантна Січеславська бригада вщент розбила колону окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Російська армія майже розгромлена, Путін кидає у бій курсантів - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі