неділя, 11 квітня 2010 11:37

Росія може підкинути Україні декілька мільярдів

Росія може підкинути Україні декілька мільярдів

Кредит у розмірі 5-6 мільярдів доларів може виділити Росія на будівництво третього і четвертого енергоблоків Хмельницької АЕС в Україні.

Про це повідомив прем"єр-міністр Росії Володимир Путін за підсумками переговорів з українським колегою Миколою Азаровим в суботу.

Сторони обговорили питання співпраці в ядерній енергетиці, а також, за словами Путіна, "цікаві пропозиції в газовій сфері".

"Допускаю, що ми вийдемо на рішення, але вони (пропозиції) вимагають опрацювання", - пояснив російський прем"єр, додавши, що "ми повинні подумати і зважити".

У свою чергу Азаров висловив надію, що Росія найближчим часом вирішить питання про зняття обмежень на постачання українських труб на російський ринок. Безмитний імпорт цієї продукції в РФ був припинений з 1 квітня 2010 року через відсутність узгоджених об"ємів квот.

Путін і Азаров провели переговори в аеропорту "Внуково-2", звідки російський прем"єр пізніше вилетів на місце аварії літака президента Польщі Леха Качинського. У авіакатастрофі загинули 96 осіб, зокрема і глава польської держави.

РИА "Новости", Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Росія може підкинути Україні декілька мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі