вівторок, 28 грудня 2021 19:40

Росія хоче змусити Україну до капітулянтських рішень - Ярош

Росія хоче змусити Україну до капітулянтських рішень - Ярош
Ярош розповів про плани Росії щодо України. Фото: Lb

Російська влада хоче примусити Україну до капітулянтських рішень.

Про це сказав командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош в інтерв'ю Lb.ua.

"Не марно ж Скабєєва і вся ця "шушера" інформаційної новоросійської пропаганди постійно повторюють, що Путіну потрібна вся Україна. Думаю, йдеться не про окупацію територій, а про те, щоб змусити владу до якихось капітулянтських рішень.

І мені дуже не подобається, коли наша влада заводить мову про якісь референдуми, починає торгуватися, бо такими речами не можна жартувати", - сказав він.

Кремль може використати агентуру для підриву української державності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош зробив заяву щодо загрози нападу Росії напередодні Різдва

"І якщо вони не можуть окупувати Україну у військовий спосіб, можуть загнати свою агентуру, щоб вона відіграла роль у деградації української державності. Усе, що відбувається, загострено під цю мету", - сказав Ярош.

20 грудня міністерство закордонних справ Росії опублікувало пропозиції до НАТО щодо так званих "гарантій безпеки". Поміж іншого там є вимога відмовити Україні в перспективі вступу в Альянс.

США своєю чергою готуються подати Кремлю перелік занепокоєнь діями Росії. Так адміністрація президента США Джо Байдена має намір відповісти на вимогу РФ "гарантій безпеки".

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче змусити Україну до капітулянтських рішень - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі