субота, 12 жовтня 2024 22:45

Спецтема: Війна Росії проти України

План перемоги в найближчі дні покажуть українцям - Подоляк

План перемоги в найближчі дні покажуть українцям - Подоляк
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів про План перемоги України. Фото: Офіс президента

План перемоги України найближчими днями розкриють для українців.

Президент України Володимир Зеленський вже його представив лідерам країн-партнерів, повідомив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли про "математичну складову" плану перемоги

Основні акценти "вже зрозумілі, а "математичні деталі" щодо пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення в країнах-партнерах, адже від них залежить реалізація цього плану, наголосив Подоляк.

"Важливо розуміти, на якому ми етапі війни, що ми робимо. Президент достатньо ефективно цю презентацію проведе. Акценти основні вже зрозумілі, але він додасть деталей, які будуть чітко говорити, що це за програма примусу Росії до переговорів, чому вона важлива", - сказав він.

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Сполучених Штатів показав План перемоги президенту Джо Байдену і кандидатам в президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу. Також з планом були ознайомлені конгресмени.

У США його "ретельно вивчають". Розглядають також "додаткові опції", щоб допомогти Україні перемогти.

10 жовтня Зеленський зустрівся із президентом Франції Еммануелем Макроном. ВІін представив Макрону план перемоги України.

Також у Лондоні Зеленський зустрівся із прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером, а в Римі з прем'єр-міністеркою Італії Джорджею Мелоні, яким також представив план перемоги.

Зараз ви читаєте новину «План перемоги в найближчі дні покажуть українцям - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі