субота, 12 жовтня 2024 19:06

Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Гарріс, яка йде в президенти

Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Гарріс, яка йде в президенти
Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Камали Гарріс, яка йде в президенти. Фото: 24tv.ua

Білий дім 12 жовтня, оприлюднив результати медичного огляду віцепрезидентки Камали Гарріс, яка балотується на посаду президента США.

Зазначається, що віцепрезидентка страждає на сезонні алергії та кропив'янку, а також є короткозорою. Про це написано у листі лікаря Гарріс Джошуа Сіммонса.

Останній огляд віцепрезидентка проходила у квітні 2024 року включно з аналізом крові не виявив підстав для занепокоєння.

У листі сказано, що Гарріс носить контактні лінзи, час від часу приймає протиалергічні ліки, дотримується здорової дієти - не вживає тютюну, а алкоголь п'є лише зрідка і в помірних кількостях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарріс лідирує у виборчих перегонах - опитування

"Якщо підсумувати, віцепрезидентка Гарріс перебуває у відмінному здоров'ї. Вона володіє фізичною і психічною стійкістю, необхідною для успішного виконання президентських обов'язків", - зауважив її лікар.

Мета оприлюднення детальних медичних даних про віцепрезидентку США, ймовірно, створення контрасту між нею та республіканським опонентом, 78-річним Дональдом Трампом.

Кампанія Трампа часто наголошувала на непридатності Джо Байдена обіймати посаду президента США, посилаючись на його вік.

У серпні Трамп заявляв, що вважає свій зовнішній вигляд кращим, ніж у суперниці-демократки Камали Гарріс.

"Трамп випереджає Гарріс серед виборців, які вагаються, 50% проти 39% у питанні про те, хто краще впорається з російською війною в Україні, і має більшу перевагу, 48% проти 33%, у питанні про те, хто краще підходить для управління війною між Ізраїлем і ХАМАСом", - пише WSJ.

Видання підкреслює, що опитування демонструють, що зовнішня політика, включаючи питання війни в Україні, наразі не є головним пріоритетом для виборців США. Однак наступний президент зіткнеться з двома конфліктами, які не мають чіткої перспективи завершення і участь в яких США поляризувало електорат.

Зараз ви читаєте новину «Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Гарріс, яка йде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі