субота, 30 липня 2022 17:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія готується до "референдуму" на окупованих територіях, відкриває виборчі дільниці – розвідка

Росія готується до "референдуму" на окупованих територіях, відкриває виборчі дільниці – розвідка
Окупанти готуються до "референдуму" на окупованих територіях Херсонської і Запорізької областей. Фото: slovoidilo

Російські загарбники не полишають наміру провести на окупованих територіях так звані "референдуми" за приєднання до Росії.

В окупантів триває активна підготовка. Про це повідомляє головне управління розвідки Міноборони з посиланням на представника розвідки Вадима Скібіцького.

Зокрема, на окупованих територіях Херсонської і Запорізької областей почала працювати кремлівська "Єдина Росія". Загарбники відкрили дільниці для проведення виборів, проводяться заходи з уточнення так званих списків виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва тисне на "владу" окупованих територій. Готуються до "референдуму" – британська розвідка

Крім того, окупанти розпочали роздавати російські паспорти.

Скібіцький підкреслив, що українські воїни звільнятимуть тимчасово окуповані території сходу і півдня України, щоб не допустити закріплення РФ і створення плацдарму для подальших наступальних дій ворога.

Члени партії "Єдина Росія" диктатора Володимира Путіна вирушили на тимчасово захоплені окупантами українські території з метою підготовки так званих референдумів для подальшої анексії.

Їх відправили в Україну просувати організацію під назвою "Ми разом із Росією", яка, імовірно, створена для фальсифікації "референдумів".

Зараз ви читаєте новину «Росія готується до "референдуму" на окупованих територіях, відкриває виборчі дільниці – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі