субота, 30 липня 2022 08:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Москва тисне на "владу" окупованих територій. Готуються до "референдуму" – британська розвідка

Москва тисне на "владу" окупованих територій. Готуються до "референдуму" – британська розвідка
ЗСУ відбила напади росіян на Донецькому напрямку. Фото: Генштаб

На нещодавно окупованих територіях на півдні України "влада", встановлена Росією, швидше за все, перебуває під зростаючим тиском з боку Москви.

Окупанти готуються до псевдореферендумів про приєднання до Росії пізніше цього року. Про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донбас: ворог провалив наступ на чотирьох напрямках

"Зараз Росія класифікує окуповані території як тимчасову "військово-цивільну адміністрацію". Місцева влада, ймовірно, змушує населення розкривати особисті дані для складання списків голосування", – йдеться у повідомленні.

Цілком імовірно, що Україна успішно відбила невеликі російські напади з давно встановленої лінії фронту поблизу міста Донецьк.

У районі Херсона російські війська, ймовірно, встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб компенсувати той факт, що мости поблизу були пошкоджені під час останніх ударів.

Члени партії "Єдина Росія" диктатора Володимира Путіна вирушили на тимчасово захоплені окупантами українські території з метою підготовки так званих референдумів для подальшої анексії.

Їх відправили в Україну просувати організацію під назвою "Ми разом з Росією", яка, імовірно, створена для фальсифікації "референдумів"

Зараз ви читаєте новину «Москва тисне на "владу" окупованих територій. Готуються до "референдуму" – британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі