неділя, 01 травня 2022 05:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти скидали на Чернігів агітаційні листівки з чеченської війни

Російські окупанти скидали на Чернігів і околиці агітаційні снаряди з пропагандистськими листівками часів чеченської війни.

"Громадяни Чеченської Республіки!" Так починається листівка з агітаційного снаряда (червона штука на тлі), яким російська армія стріляла по Чернігову і його околицях", - повідомив український блогер Антон Птушкін, опублікувавши в Facebook фото листівки.

  Листівка, яку скидали окупанти на Чернігів
Листівка, яку скидали окупанти на Чернігів

У тексті російської листівки жителям Чечні кажуть, що їх нібито "намагаються втягнути в збройне протистояння з федеральними військами" і "змусити захищати чужі" для них інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кадировці зносили все на світі. Їхали і стріляли всіх" - як Макарів і Мотижин оговтуються після звірств росіян

"Я не знаю, як снаряди, часів Другої чеченської війни опинилися в Україні, але рекомендую почитати текст. Це сюр якийсь", - додав Птушкін.

Окупанти довели світові, що Росія настільки "заможна" країна, що її армія масово краде в українців унітази, собачі будки, ношені речі.

І продовжують доводити, що шизофренія буває колективною та безмежною, "особливо, коли пропаганда вміє називати російських нацистів "визволителями", а терор в іншій країні - "визволенням".

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти скидали на Чернігів агітаційні листівки з чеченської війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі