четвер, 22 грудня 2022 04:43

Резніков: Військова допомога від США не різдвяний подарунок, а інструменти для роботи
1

Новий пакет військової допомоги від США, про який було оголошено під час візиту президента Володимира Зеленського до Сполучених Штатів, не слід вважати різдвяними подарунками.

Це інструменти для роботи, яка ведеться щодня, написав міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter.

"Це те, що необхідно для роботи: у свята і будні, вдень і вночі, в сніг, дощ і спеку. Це боротьба за життя, свободу, прагнення до щастя" - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден про допомогу Україні: 50 країн, 2000 танків, мільярди доларів

Також Резніков опублікував інфографіку, на якій відображається, що саме і в яких обсягах отримає Україна в рамках нового пакету військової допомоги.

Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Раніше Резніков повідомив, що протягом усього наступного року Україна буде щомісяця отримувати необхідну зброю та амуніцію. Вже укладено багато контрактів і американський ВПК працює.

Президент США Джозеф Байден 21 грудня підписав меморандум про виділення до $1 млрд на військову допомогу Україні. Серед іншого, він містить системи ППО-ПРО Patriot. Пізніше Зеленський підтвердив, що Сполучені Штати дійсно передають Україні комплекси протиповітряної та протиракетної оборони Patriot.

Зараз ви читаєте новину «Резніков: Військова допомога від США не різдвяний подарунок, а інструменти для роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі