пʼятниця, 28 травня 2010 09:58

Режим Януковича наближається до режиму Лукашенка-експерт

Режим Віктора Януковича стає дедалі подібнішим до режиму Олександра Лукашенка.

Таку думку висловив політолог Олександр Палій.

"Не за горами той час, коли на українське та білоруське керівництво будуть дивитися в Європі однаково", - сказав експерт. На його думку, саме в цьому напрямку рухається нова українська влада, коли обмежує свободу слова та бере під контроль цілу судову систему.

Палій також прогнозує, що на зустрічі в Батурині, яка очікується найближчим часом, президенти обговорюватимуть "спільну позицію щодо транзитної політики в діалозі з Росією". Він нагадав, що Білорусь уже отримала дозвіл Києва й успішно випробувала транспортування залізницею до нафтопереробних заводів венесуельської нафти через українську територію.

Водночас, прес-служби Олександра Лукашенка та Віктора Януковича не підтверджують факт зустрічі голів держав. Попри це, міліція попередила про обмеження руху транспорту автошляхами Чернігівської області у п`ятницю "у зв`язку з проїздом особи під охороною".

Німецька хвиля

Зараз ви читаєте новину «Режим Януковича наближається до режиму Лукашенка-експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі