субота, 12 березня 2022 11:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Резерви окупантів поляжуть через 10 днів - Арестович

Резерви окупантів поляжуть через 10 днів - Арестович
Олексій Арестович розповів про наступну фазу війни з Росією. Фото: president.gov.ua

Російські військові найближчим часом спробують перекинути свої резерви на ті напрямки, де у них намітився успіх. Зокрема, район ООС, під Маріуполь, Харківська область, а також Київська область.

Про це повідомив радник керівника офісу президента Олексій Арестович у телемарафоні.

"Буде ще одна спроба наступати, зараз вони в паузі, під Києвом практично розгромлені, намагаються тикатися невеликими підрозділами, але ми їх знищуємо. Вони спробують кинути резерви на ті напрямки, на яких у них намітився успіх. Це, безумовно, зона ООС, під Маріуполь, Харківська область, може Київська область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець розстріляв російську бронетехніку зі 100 метрів – епічне відео

Оскільки вони безглузді і все зроблять не так, як потрібно, то і ці резерви поляжуть, але це може зайняти ще 10 днів або тиждень з початку, як їх введуть в бій. Я даю ще два або три з половиною тижні їх спроб через паузу активно наступати, після цього вони стануть як зайчики, тому що воювати нічим взагалі", - каже.

Арестович додав, що після наступної спроби російські окупанти можуть вести переговори щодо припинення війни.

"І після цієї спроби, вона буде набагато легше, ніж була, тоді настане час позиційної війни. В обороні вони стануть, ми будемо знати, де вони і добити їх ракетними ударами, партизанами, ССО, силами місцевого населення буде набагато краще. Для нас вигідніше наступна фаза і тоді вони підуть на справжні переговори, а не безглузді ультиматуми", - заявив радник.

Російська провокація в Білорусі провалилася. Якщо білоруська армія зайде в Україну, її знищать. І на Білорусь накладуть жорсткі санкції.

Зараз ви читаєте новину «Резерви окупантів поляжуть через 10 днів - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі