субота, 19 травня 2012 10:18

Спецтема: Качанівська колонія

"Регіонали" припускають, що Тимошенко могла намалювати собі синці в туалеті

"Регіонали" припускають, що Тимошенко могла намалювати собі синці в туалеті
Олена Бондаренко зауважила, що у колонії є кілька зон, де немає камер спостереження. Фото: varjag-2007.livejournal.com

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник не вважає, що можна будувати звинувачення на підставі фотографій синців Юлії Тимошенко. Про це він сказав в ефірі "Шустер Live", повідомляє "Українська правда".

"Дуже часто очевидне, далеко не абсолютне... Я не працював у кіно і не працював в телебаченні, але в мене дружина має деяке відношення - 31 сезон працює в театрі. Тому я дуже добре знаю, що таке грим і грим кіношний, і грим телевізійний", - додав міністр.

За його словами, за допомогою пудри і гриму можна робити чудеса.

"Давайте собі зазначимо, по-чесному, без України і без політики, може по фотографії хоча б один у світі експерт судовий, юридичний, відповідальна особа, по фотографії визначити були побої чи ні? Ніхто ніколи не дивився фільмів про Барбаросса, про Першу, Другу світові війни і не знає, що за допомогою гриму і пудри кіно і телебачення робить чудеса", - заявив Табачник.

"Тому я б не поспішав будувати звинувачення на підставі фотографій", - уточнив він.

У свою чергу депутат від НУНС Микола Катеринчук запитав, де Тимошенко могла намалювати собі такі синяки, адже у неї в камері ведеться відеофіксація.

На що депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що "в туалеті немає".

"Там є кілька зон, куди камера не добиває. Тому давайте не обманювати", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" припускають, що Тимошенко могла намалювати собі синці в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі