пʼятниця, 05 квітня 2013 00:20

"Регіонал" закликав нардепів стати державниками, аби не "розірвати" країну

"Регіонал" закликав нардепів стати державниками, аби не "розірвати" країну
Володимир Олійник. Фото: ua.golos.ua

Народний депутат від фракції Партія регіонів Володимир Олійник переконаний, що парламентарям необхідно шукати спільну мову, аби не "розірвати" країну.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"В мене рецепт для всіх, бо те, що я скажу, це в першу чергу буде звернення й до мене особисто. Поступово з політиків ставати державниками", - закликав Олійник.

Окрім того, він сказав: "Якщо ми й подалі будемо проходити шлях конфронтації, то ми її (державу – ред.) просто розірвемо. І не буде ні європейського, ні азіатського розвитку. Сюди зайдуть всі, хто захочуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не може бути суддею нардепам – радник

"Що потрібно робити? Ми запропонували завтра повернутися до роботи парламенту. Розблоковуйте...Не можна блокувати Верховну Раду. Парламент – це не майданчик для вуличних боїв", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо буде легалізоване засідання на Банковій, тоді варто говорити про смерть Ради - Зварич

Нагадаємо, засідання парламентської більшості проходило в актовій залі у громадській приймальні парламенту на вулиці Банковій 6/8.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" закликав нардепів стати державниками, аби не "розірвати" країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі