середа, 12 серпня 2009 12:25

Ратушняк вже чекає на свій швидкий арешт

Ратушняк вже чекає на свій швидкий арешт

Прокуратура Ужгороду сьогодні візьме під варту мера міста Сергія Ратушняка. Про це виданню "Публичные люди" заявив сам Сергій Ратушняк.

"Рабінович, Пінчук, Яценюк і Фірташ розпорядилися, а генеральний прокурор "під козирок" дав вказівку місцевій прокуратурі мене заарештовувати під будь-якими приводом. Придумувати, затримувати, ламати, калічити. І згідно з інформацією, яку я отримав з надійних джерел, мене сьогодні повинні заарештувати. Вказівка, звісно, усна - письмову вони дати не можуть - бояться", - заявив Ратушняк.

Нагадаємо, що раніше Генпрокуратура заявила про порушення кримінальної справи стосовно Ратушняка за фактом хуліганських дій, які відбулися 6 серпня між міським головою і активісткою "Фронту змін".

Після чого Ратушняк зробив ряд заяв в адресу Яценюка.

Нагадаємо також, що Яценюк у своєму зверненні до українського народу закликав усі політичні сили вимагати порушення справи проти мера Ужгорода Ратушняка за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Ратушняк вже чекає на свій швидкий арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі