середа, 12 грудня 2007 09:16

"Ющенко готовий до будь-якого варіанту" - Турчинов

Президент Віктор Ющенко наполягатиме на обранні Юлії Тимошенко прем"єр-міністром України.

Про це заявив представник БЮТ Олександр Турчинов в інтерв"ю "Інтеру" у вівторок увечері після закінчення переговорів представників блоку "Наша Україна - Народна самооборона", БЮТ і президента, 

"Президент підтвердив свою позицію, що він сьогодні ввечері, максимально завтра вранці, буде наполягати на обранні Юлії Тимошенко керівником уряду", - сказав він.

За словами Турчинова, Ющенко готовий до будь-якого варіанту.

"Якщо опозиція наполягатиме на повторному представленні, значити він зробить повторне представлення", - відзначив він.

Як передає кореспондент "Інтера", спікер Арсеній Яценюк розповів, що якщо з"явиться необхідність проведення повторного голосування за кандидатуру Тимошенко на посаду прем"єр-міністра через подання від президента, то таке подання вже в середу може з"явитися і коаліція його розгляне.

Переговори представників блоку "Наша Україна - Народна самооборона", БЮТ і президента тривали у вівторок ввечері близько 5 годин.

Як передає "Інтер", у середу фракція "НУ-НС" і БЮТ зберуться на засідання в 9.00 ранку для того, щоб визначити спосіб подання кандидатури прем"єра - через друге представлення від президента або в простим голосуванням.

Водночас позиція Партії регіонів незмінна: вони хочуть, щоб голосування відбувалося за регламентом – спочатку була проголосована кандидатура першого віце-спікера, потім було обране керівництво комітетів, а потім голосування за прем"єра, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Зараз ви читаєте новину «"Ющенко готовий до будь-якого варіанту" - Турчинов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі