середа, 18 листопада 2009 10:18

"Рейтинг Ющенко буде як у Ісуса Христа" - львівський штаб

"Рейтинг Ющенко буде як у Ісуса Христа" - львівський штаб

Заступник керівника штабу Віктора Ющенка у Львівській області з інформаційно-аналітичних питань Олесь Старовойт, оцінюючи рейтинг Ющенка, відзначив, що про це потрібно говорити 17 січня 2010.

"Страсну п"ятницю рейтинг Ісуса Христа був 0%, а через тиждень, в Єрусалимі, він зашкалював", - заявив Старовойт на прес-конференції 17 листопада,

Старовойт також відзначив, що рейтинг діючого президента росте, і якщо вдало донести його передвиборну програму і якщо не втручатимуться містичні потойбічні сили, то "все буде нормально".

Він також додав, що зараз у штабі продовжується робота над визначенням точок, де електорат розчарувався або не визначився - і працювати там, оскільки, вважає Старовойт, коли цим людям донести основи передвиборної програми Віктора Ющенка, то вони висловлять йому підтримку.

Раніше Ющенко під час прямої телефонної лінії газети "Комсомольська правда" в Україні заявив, що "українці при президентові-Ющенку прожили найкращі 4,5 роки свого українського життя".

ZAXID.NET
Зараз ви читаєте новину «"Рейтинг Ющенко буде як у Ісуса Христа" - львівський штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі