середа, 17 травня 2006 13:09

"Регіони" за збільшення комітетів у ВР

Партія регіонів пропонує збільшити кількість комітетів Верховної Ради України з 25 до 28. Про це сказав сьогодні на засіданні підгрупи з питань переліку предметів відання та принципів формування комітетів ВР 5-го скликання представник Партії регіонів Микола Азаров.

Він зазначив, що структура комітетів парламенту має відповідати тим напрямкам реформ, котрі необхідно проводити в суспільстві. Азаров зазначив, що Партія регіонів пропонує, щоб у парламенті був комітет з проведення пенсійної реформи, а також комітет щодо реформування Конституції, адміністративно-територіального устрою та реформування місцевого самоврядування. Він зазначив, що також має діяти комітет з бюджетно-податкової політики і комітет з грошово-кредитної політики.

Азаров вважає, що комітет у закордонних справах і з питань євроінтеграції необхідно об"єднати в один, оскільки ЄС є частиною зовнішньої політики України. Він також запропонував об"єднати в один комітет промислово-економічної політики комітет з питань промислової політики і підприємництва та комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій.

У той же час Партія регіонів пропонує комітет ВР з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв"язку розділити на два, один з яких займатиметься питаннями будівництва, житлово-комунального господарства, а інший - питаннями розвитку транспорту, зв"язку, телекомунікаційних мереж, Інтернету.

Партія регіонів також пропонує створити спеціалізований комітет з боротьби із захворюванням на туберкульоз, СНІД і наркоманію. Азаров зазначив, що вони пропонують створити спеціалізований комітет з питань приватизації, а також комітет з питань розвитку підприємництва, малого і середнього бізнесу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" за збільшення комітетів у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі