четвер, 13 вересня 2007 11:24

"Регіони": Тимошенко найняла Кашпіровського, щоб зомбувати людей

Лідер Кримської організації Партії регіонів, депутат Верховної Ради України V скликання Василь Кисельов стверджує, що Блок Юлії Тимошенко залучає для агітації екстрасенса Анатолія Кашпіровського.

Про це Кисельов заявив на зборах депутатів місцевих рад всіх рівнів від Партії регіонів, що проходив сьогодні в Сімферополі.

"Я ось недавно одержав відомості про те, що БЮТ найняв Кашпіровського, роздають в наметах його фотографії, організовують зустрічі з ним", - заявив Кисельов. При цьому він уточнив, що все це відбувається в Криму.

На думку Кисельова, залучаючи до агітації Кашпіровського, "бютівці" збираються "зомбувати людей". "Представляєте для чого - зомбувати людей збираються. Ось яка ціна боротьби! Це ж які гроші платити треба!" - обурився Кисельов.

Він також заявив, що нинішня виборча кампанія буде вкрай брудною по відношенню до Партії регіонів. "Ми припускали, що нинішня виборча кампанія буде брудною. Але щоб до такого ступеня!" - сказав головний "регіонал" Криму.

У БЮТ це спростовують.

"Василь Олексійович (Кисельов) – відомий ретранслятор політичних перлів. Ніякого Кашпіровського ми не використовуємо", - сказав депутат Верховної Ради АРК від БЮТ Юрій Могаричев, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Тимошенко найняла Кашпіровського, щоб зомбувати людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі