вівторок, 06 жовтня 2009 08:31

"Регіони" підрахували, скільки грошей влада витрачає на себе

"Регіони" підрахували, скільки грошей влада витрачає на себе

Партія регіонів обіцяє на поточному тижні оприлюднити, які кошти витрачає влада на своє утримання.

Про це заявив заступник лідера Партії регіонів Борис Колесніков в ефірі "5 каналу" в понеділок.

"На цьому тижні опозиція оприлюднить всі витрати влади за поточний рік. Там будуть мільйонні витрати", - зазначив він.

З його слів, проблема полягає в тому, що влада витрачає на своє утримання 1,5-2 млрд грн.

При цьому Колесніков, говорячи про необхідність "прибрати всі зайві витрати", нагадав про те, що ще 1,5 роки тому фракція Партії регіонів запропонувала на законодавчому рівні вирішити питання зменшення заробітної плати народним депутатам.

Зокрема, з його слів, заробітна плата парламентаріїв, за версією "регіоналів" має бути не більшою за середній рівень заробітної плати по країні.

Раніше лідер Партії регіонів заявив, що вони готові дратувати українську владу для подолання кризи. З його слів, Партія регіонів має намір створити моніторинговий центр для аналізу ситуації.

"Ми будемо дратувати владу, робити все для того, щоб робилися кроки на шляху подолання кризи", - сказав Віктор Янукович. "Упевнений, що перед президентськими виборами влада буде витрачати гроші тільки на популізм," - зазначив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, пише Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підрахували, скільки грошей влада витрачає на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі