четвер, 06 грудня 2007 11:14

"Регіони" можуть блокувати голосування по Тимошенко

Партія регіонів може блокувати голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на пост прем"єр-міністра у випадку, якщо таке голосування відбудеться до обрання керівництва парламенту, парламентських комітетів і розгляду пакету законопроектів, запропонованих президентом, сказав народний депутат міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов.

"Я не виключаю блокування на підтримку президентських пропозицій", - сказав Толстоухов у четвер в Києві, в кулуарах Верховної Ради, коментуючи представлення президента до парламенту про затвердження Юлії Тимошенко на пост прем"єр-міністра.

Він відзначив, що стосовно голосування кандидатури Тимошенко в четвер "перспектив ніяких". Толстоухов відзначив, що виходячи з раніше їм почутої логіки президента, головне для глави держави, щоб "почав функціонувати парламент".

"Функціонування Верховної Ради - це не один спікер в президії, це його заступники і комітети, які приступили до роботи в рамках закону про регламент", - сказав Толстоухов.

Він відзначив, що за його розумінням, другим пріоритетом для президента є розгляд пакету законопроектів в парламенті.

"Потрібно, щоб вони пройшли своїм шляхом через комітети, вийшли на розгляд парламенту і голосувалися, а потім прийде черга прем"єр-міністра і уряду", - сказав Толстоухов, пише Интерфакс.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" можуть блокувати голосування по Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі