субота, 06 червня 2009 10:55

"Нафтогаз" повністю розрахувався з "Газпромом"

"Нафтогаз" повністю розрахувався з "Газпромом"
Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" перерахувала ВАТ "Газпром" кошти за поставлений російською компанією в травні природний газ, повідомив прес-секретар українського держхолдингу Валентин Землянський.

"Нафтогаз України" перерахував необхідну суму коштів на рахунки "Газпрому" і тим самим розрахувався повністю за газ, поставлений в травні. Компанія отримала підтвердження про те, що гроші переведені на рахунки "Газпрому", - сказав співбесідник.

Раніше глава "Нафтогазу" Олег Дубина запевнив, що держхолдинг своєчасно розрахується з "Газпромом" за постачання природного газу в травні, зокрема закачаного в підземні сховища, об"ємом 2,376 млрд куб м і загальною вартістю $646,8 млн.

"Ще раз відзначу, що чутки щодо катастрофічного стану компанії є лише чутками", - підкреслив глава НАК, закликавши політиків, експертів і ЗМІ різних країн "припинити нагнітання істерії навколо діяльності компанії на внутрішньому і зовнішньому ринках".

Як повідомлялося, президент України Віктор Ющенко в п"ятницю заявив, що для розрахунків за травневі постачання Ощадбанк виділив "Нафтогазу" $500 млн за рахунок рефінансування Нацбанку, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" повністю розрахувався з "Газпромом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі