вівторок, 01 грудня 2009 14:38

"Єдиний центр": Краще Янукович, ніж Тимошенко

"Єдиний центр": Краще Янукович, ніж Тимошенко

"Єдиний центр" розглядає кандидатури Віктора Ющенка та Віктора Януковича щодо можливої підтримки на президентських виборах.

Про це повідомив голова "Єдиного центру", народний депутат Ігор Кріль, повідомили у прес-службі ЄЦ.

"Обговорення характеру участі "Єдиного центру" у виборах президента України за останній час зосередилося навколо можливої підтримки партією двох претендентів на головну посаду країни: чинного глави держави Віктора Ющенка і лідера опозиції Віктора Януковича", - відзначив Кріль.

Він повідомив, що в обласних організаціях і місцевих партійних осередках нині проводиться своєрідне рейтингове опитування, за підсумками якого будуть сформовані пропозиції керівництву партії.

За словами Кріля, активісти ЄЦ аналізують програми чільних кандидатів, насамперед, із точки зору їхнього бачення перспектив розвитку країни.

"Партійці, які спілкуються з виборцями, відзначають бажання людей проголосувати за того претендента на президентський пост, який гарантує зміцнення незалежності держави, пропонує реальні ініціативи в економіці, заявляє про збереження демократії", - відзначив він.

"На сьогодні у фокусі дискусії є Ющенко та Янукович. Вельми показовим є той факт, що більшість наших партійців категорично відкинула можливість будь-якої підтримки Тимошенко.

Кандидати другого ешелону, тим більше екзотичні фігури, переважно не розглядаються взагалі", - сказав він.

Голова "Єдиного центру" наголосив, що партія проводить це внутрішнє опитування для того, щоб визначити набір цінностей, які політична сила прагне втілити в життя через підтримку того чи іншого кандидата.

"Це не розрахунок і не торг, на кого поставити, щоб виграла партія. Ми намагаємося визначити, якою має бути наша участь у виборах, щоб виграли суспільство та вся країна, незалежно від регіонів і партійних кольорів", - відзначив Кріль.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний центр": Краще Янукович, ніж Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі