середа, 05 грудня 2007 16:48

"Яценюка виводять на президентську пряму, на заміну Ющенку"

"Яценюка виводять на президентську пряму, на заміну Ющенку"
Політолог Валентин Лисенко вважає, що Арсеній Яценюк може в майбутньому замінити Віктора Ющенка на посаді президента України.

"Партії регіонів, з одного боку, нібито і вигідне призначення на посаду спікера парламенту Арсенія, адже він досить слабка фігура, оскільки з легкістю підпадає під вплив. Досить пригадати його невпевнену поведінку під час голосування Кабінету Януковича по першому указу Президента Ющенка про розпуск парламенту, - заявив газеті "День" Лисенко. - З іншого боку, несамостійна фігура дуже швидко просувається".

"Більшість упевнена, що Арсеній був і залишається фігурою Віктора Балоги. І вважають, що розбираються в стратегічних планах гравця, - відзначив експерт. - Але є і такі, кому надчуття підказує, що така складна гра не Яценюком, а під Яценюка є інтригою з дальнім прицілом - Арсенія виводять на президентську пряму, на заміну Ющенку", пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «"Яценюка виводять на президентську пряму, на заміну Ющенку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі