середа, 05 грудня 2007 16:11

Януковичу не сподобалося, що Яценюк його проігнорував

Виконуючий обов"язки прем"єр-міністра Віктор Янукович уважає, що із призначенням Арсенія Яценюка головою Верховної Ради парламент почне повноцінно працювати.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Також Янукович висловив здивування з приводу того, що Яценюк відсутній на засіданні уряду, тому що усе ще виконує обов"язки міністра закордонних справ.

"Він відсутній сьогодні на засіданні уряду, я не знаю, яка для цього причина. Але я вважаю, що ми повинні привітати Арсенія Петровича з обранням його головою Верховної Ради, це член нашого уряду, міністр, і побажати йому успіхів у роботі", - сказав прем"єр.

Він підкреслив важливість для країни початку нормальної роботи законодавчого органу.

4 грудня Верховна Рада обрала головою парламенту виконуючого обов"язки міністра закордонних справ, депутата фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Арсенія Яценюка.

За його кандидатуру проголосувало 227 депутатів при необхідних 226.

Депутати від Партії регіонів намагалися блокувати голосування із обрання голови парламенту, протестуючи проти того, що депутати від блоку Юлії Тимошенко й НУНС демонстрували бюлетені самої Тимошенко й Олександра Турчинова перед тим, як опустити їх в урну, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу не сподобалося, що Яценюк його проігнорував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі