середа, 05 грудня 2007 10:32

Як у Раді спікера обирали (ФОТО)
9

У вівторок, 4 грудня, Арсеній Яценюк був обраний головою Верховної Ради України за результатами голосування в парламенті.

Голова рахункової комісії, народний депутат від Блоку Литвина Микола Шершун заявив, що з 227 народних обранців, які отримали бюлетені і взяли участь у голосуванні, віддали свої голоси за кандидатуру Яценюка всі 227 депутатів.

У процесі таємного голосування за спікера в Раді сталася бійка біля скриньок для голосування.

Представник ПР Василь Кисельов порвав бюлетень для голосування представника БЮТ Сергія Терьохіна. "А як би ви вчинили, якби перед вашими очима зухвало і нахабно розмахували бюлетенем, в якому стоїть позначка "за", яке ж це таємне голосування? Я, як колишній заступник голови регламентного комітету, не міг цього стерпіти. Я повільно взяв бюлетень у нього з рук, повільно склав його вдвічі і повільно порвав. Ззаду зарепетувала Тимошенко, після чого я порвав бюлетень ще раз і поклав у скриньку", - зокрема, сказав нардеп

Після оголошення результатів голосування, Яценюка, зокрема, привітала Юлія Тимошенко – величезним букетом троянд, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Як у Раді спікера обирали (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі