понеділок, 19 травня 2014 11:36

Путін наказав відвести війська від кордону з Україною

Путін наказав відвести війська від кордону з Україною
Володимир Путін наказав відвести війська від кордону. Фото: ria.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін наказав міністру оборони Сергія Шойгу повернути війська з навчань біля українського кордону до місць постійної дислокації.

Про це повідомила прес-служба Кремля.

"У зв'язку з завершенням планової весняної фази підготовки військ, яка передбачала їх передислокацію і проходила, зокрема, на полігонах в Ростовської, Бєлгородської і Брянської областей, В.Путін дав команду міністру оборони повернути війська, що брали участь у навчаннях, в місця постійної дислокації і продовжити бойову підготовку на прилеглих полігонах", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, після зустрічі з президентом Швейцарії Путін заявляв, що російські війська вже відведено від українського кордону.

Раніше Міноборони Росії повідомило, що навчання "Авіадартс-2014" у межуючій з Україною Воронезької області пройдуть з 21 по 26 травня, тобто саме в період виборів президента в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Путін наказав відвести війська від кордону з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі