вівторок, 27 травня 2014 18:05

"Путін дже ганебно повівся з росіянами. Він бреше їм" - Олбрайт

"Путін дже ганебно повівся з росіянами. Він бреше їм" - Олбрайт
Фото: www.vistkar.com

Колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт назвала анексію Криму Росією Пірровою перемогою.

"Я вважаю, що Росія в довгостроковій перспективі зробила жахливу помилку...Я думаю, що це Піррова перемога, і вони з часом це зрозуміють. Вони тимчасово отримали територію, але втратили довіру світової спільноти. І мені здається, що пан Путін насправді дуже ганебно повівся з росіянами, він фактично бреше їм", - сказала Олбрайт в інтерв'ю Українській правді.

"Пан Путін потрапив у пастку, адже ми довгий час давали йому дуже великий кредит довіри. Але зараз він розуміє, що він фактично програв і не досяг нічого. Наша роль - гарантувати той факт, що Путін не отримає жодної користі від того, що він зробив", - зазначила вона.

Політик також підтримала введення санкцій проти Росії. "Я вважаю, що санкції – це була правильна політика. Путін повинен зрозуміти, що його подальші дії можуть тільки збільшити об'єм цих санкцій", - переконана Олбрайт.

 

Зараз ви читаєте новину «"Путін дже ганебно повівся з росіянами. Він бреше їм" - Олбрайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі