понеділок, 16 вересня 2013 01:20

Путін думає, що США постійно його дурять — експерт

Путін думає, що США постійно його дурять — експерт
Ігор Семиволос. Фото: rozmova.wordpress.com

Для президента Російської Федерації Володимира Путіна втрата Сирії — це втрата стабільності його режиму.

Таку думку в ефірі Ukrlife.tv висловив директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос.

Експерт зауважив, що росіяни вважають США ворогом, який їх постійно обманює.

"Росіяни постійно вважають, що США та Європа їх дурять. Вони впевнені, що усі користуються їхньою добротою, приховано просуваючи свій інтерес в суспільство. Будь-які політичні зміни вони розглядають як підступні дії ворогів", - зазначив Семиволос.

Крім того, він наголосив, що втрата Сирії для Путіна рівнозначна втраті стабільності його режиму.

"Головне для Путіна — показати свою спроможність протистояти США. Втрата Сирії — це втрата стабільності режиму, як єдиної та важливої сили у протистоянні з підступним Заходом", - пояснив експерт.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін оприлюднив особисте звернення до американського народу у зв'язку з сирійською кризою. Він висловив застереження щодо удару по Сирії.

"Потенційний удар Сполучених Штатів по Сирії, попри жорстку опозицію з боку багатьох країн і політичних та релігійних лідерів, зокрема Папи Римського, призведе до ще більших невинних жертв і ескалації ситуації, можливо, до поширення конфлікту далеко за межі кордонів Сирії", - зазначив Путін.

Зараз ви читаєте новину «Путін думає, що США постійно його дурять — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі