четвер, 23 лютого 2023 12:36

Спецтема: Війна Росії проти України

"Шлях від лютого до лютого" – Зеленський показав наслідки російського вторгнення (фото 18+)
10

Триває 365-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Українці обов'язково переможуть країну-агресорку Росію, переконаний президент Володимир Зеленський. Моторошними кадрами наслідків російського нападу він поділився в Telegram 23 лютого.

"Десятки, сотні тисяч фото, які лишають у душі та серці глибокі шрами. Нагадують, який шлях ми пройшли від лютого до лютого. Це має бути в наших ДНК. Ми не зламалися, ми подолали безліч випробувань, і ми переможемо. Змусимо відповідати всіх, хто приніс це зло, цю війну на нашу землю. Увесь терор, усі вбивства, усі катування, усе мародерство", – написав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна має завершитися очищенням" – Зеленський показав нові фото з фронту

Росія обрала шлях убивці й терориста, наголосив Зеленський.

"Це шлях ката. Шлях мародера. Шлях убивці. Це державний вибір Росії, і буде державна відповідальність за скоєний терор", – додав він.

Президент показав нові фото воєнної України
Фото: t.me/s/V_Zelenskiy_official
Президент показав нові фото воєнної України
Президент показав нові фото воєнної України
Президент показав нові фото воєнної України
Президент показав нові фото воєнної України

Оборонна підтримка України, яка суттєво обмежує потенціал агресії Росії, – це найкращий спосіб наблизити мир і гарантувати безпеку для всіх у Європі. Що потужнішою буде Україна зараз, то швидше закінчиться агресія.

Зараз ви читаєте новину «"Шлях від лютого до лютого" – Зеленський показав наслідки російського вторгнення (фото 18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі