четвер, 23 липня 2009 22:27

Пукача охороняють не гірше, ніж президентів

Пукача охороняють не гірше, ніж президентів

Адвокат заарештованого Олексія Пукача, виконавця вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, Сергій Осика розповів, що він задоволений охороною свого підзахисного.

Про це він заявив у четвер ввечері у коментарі на "5 каналі".

"Його охороняють бійці спецпідрозділу "Альфа". Сьогодні я вперше побачив такі заходи безпеки. Стояли снайпери, дивились у біноклі. Перевіряли машини, заглядали у всі залізні ящики. Тобто заходи безпеки і охорони прийняті на високому рівні. Видно, що працюють професіонали", - розповів Осика.

На запитання, чи смерть генерала Кравченка, Фере і Тагаєва може означати, що до верхніх замовників убивства Гонгадзе справа не дійде і на свідченнях Пукача все зупиниться, Осика відповів, що не згоден з цим.

"Суд робить висновки на основі доказів. У Кримінальному кодексі чітко сказано, що доказом є і свідчення", - додав адвокат.

Нагадаємо, перший віце-прем"єр України, екс-глава СБУ Олександр Турчинов попереджав правоохоронців про необхідність забезпечити безпеку арештованого Олексія Пукача. Берегти колишнього генерала МВС "як зіницю ока" закликав і Президент України Віктор Ющенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пукача охороняють не гірше, ніж президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі