четвер, 12 грудня 2013 13:28

Проводити закриті засідання у ВР немає сенсу - Карпунцов

Проводити закриті засідання у ВР немає сенсу - Карпунцов
Валерій Карпунцов Фото: glavred.info

Нардеп фракції УДАР Валерій Карпунцов переконаний, що немає сенсу та юридичних підстав проводити закрите засідання Верховної Ради.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

"Будь-яка закритість негативно сприймається не тільки парламентарями, але й людьми та засобами масової інформації. Якби "регіонали" сказали, які питання хочуть обговорювати, тоді була б якась суть. Тому немає підстав проводити закрите засідання. Тим паче в такий час. Тим паче Партія регіонів нічого не вирішує без керування з Банкової. Це виключно для того, щоб вводити в оману людей", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу радять відправити у відставку уряд та Клюєва

Карпунцов сумнівається, що парламентарі погодяться на закрите засідання.

"Чого його закритим проводити? Це ж не розглядається питання державної таємниці. Про що говорити? Щоб потім "регіонали" сказали, що ось ми засідали, а опозиціонери погоджувались з нашими пропозиціями", - сказав нардеп.

Парламентар вважає, що "регіонали" хочуть обговорити питання політичної кризи в країні.

"Якісь закриті засідання можливі виключно на рівні лідерів опозиції, президента і, можливо, європейських посередників. Тоді б якась логіка була присутня. А тут парламент, представники народу, хочуть заховатися від народу і щось таємно обговорювати. Це не правильно", - зауважив Карпунцов.

Нагадаємо, що керівник парламентського комітету з питань регламенту Володимир Макеєнко запропонував провести закрите засідання парламенту для врегулювання ситуації в країні.

Зараз ви читаєте новину «Проводити закриті засідання у ВР немає сенсу - Карпунцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі