середа, 13 лютого 2013 20:34

Прокурор: депутат від "Батьківщини" тиснув на свідка у справі Щербаня

Прокурор: депутат від "Батьківщини" тиснув на свідка у справі Щербаня
Ігор Марієнков Фото: lb.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Костянтин Бондарєв чинив тиск на свідка Ігоря Марієнкова. Про це журналістам заявив прокурор Ігор Пушкар, коментуючи загрози життю свідка і необхідність допитувати зараз Марієнкова, пише "Українська правда".

"Йдеться не про небезпеку для життя, а про небезпеку тиску на свідка. І здійснюється він вашим однопартійцем", - відповів Пушкар на репліку Сергія Власенка.

"В перший день засідання свідок написав заяву, що до нього приїздив Бондарєв і намагався з'ясувати, які свідчення він буде давати", - сказав прокурор.

Пушкар не зміг сказати, скільки свідків ще буде допитано в рамках слідчих дій у суді.

На питання, за що сидів Марієнков, прокурор сказав, що за перевезення зброї, але не уточнив скільки він відсидів. Спочатку Пушкар взагалі сказав, що "ходок і відсидок" у свідка не було.

Як відомо, у середу у Апеляційному суді Києва в рамках справи про вбивство депутата Євгена Щербаня був допитаний Марієнков.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор: депутат від "Батьківщини" тиснув на свідка у справі Щербаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі