субота, 25 червня 2011 15:27

Прокуратура завершила слідство у справі Пилипишина

Прокуратура завершила слідство у справі Пилипишина

Прокуратура завершила слідство у справі екс-голови Шевченківського району Віктора Пилипишина. Про це заявив заступник прокурора Києва Сергій Софієв.

Як повідомляє "Сегодня", за словами Софієва, Пилипишину загрожує строк від трьох до шести років, йому пред'явлено звинувачення за частиною 2 статті 364 - зловживання владою. Зараз адвокати та Пилипишин повинні знайомитися з матеріалами справи.

Нагадаємо, 22 квітня стало відомо, що прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно Пилипишина. Йому пред'явлено звинувачення в перевищенні влади і службових повноважень (ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України), які завдали громаді збитки на суму понад 15 млн.грн.

Екс-керівника Шевченківського району столиці звинувачують у незаконному відчуженні нерухомого майна. Пилипишин був викликаний в міське Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

"Я лежу в лікарні з гіпертонічним кризом вже тиждень. Зараз до мене прибули п'ятеро представників УБОЗ Києва з вимогою негайно прибути до відділення", - зазначав політик, додавши, що нікуди не збирається їхати, тому що "у них немає на це права".

Після візиту співробітників правоохоронних органів політик потрапив до реанімації і до нещодавна був в лікарні під вартою.

З 25 квітня Пилипишин знаходиться на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура завершила слідство у справі Пилипишина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі