понеділок, 23 травня 2011 13:57

Прокуратура пояснила, чому "трусили" Пилипишина

Прокуратура пояснила, чому "трусили" Пилипишина

Столична прокуратура шукала в офісі колишнього голови Шевченківської районної ради та райдержадміністрації Києва Віктора Пилипишина документи, які стосуються незаконного відчуження об'єктів нерухомості у Шевченківському районі Києва.

Про це повідомила прес-служба прокуратури.

За її даними під час розгляду кримінальної справи стосовно Пилипишина слідчими столичної прокуратури спільно з працівниками УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві проведено обшук в приміщеннях, які розташовані у Києві на вул. Академіка Туполєва, 12.

За вказаною адресою зареєстровані та фактично розташовані підприємства, що заснували особи на користь яких незаконно відчужувались об'єкти нерухомості у Шевченківському районі м. Києва.

"Під час обшуку вилучено документи та речі, які мають значення для встановлення об'єктивної істини в розслідуваній кримінальній справі. Під час проведення обшуку громадський порядок порушено не було", – йдеться в повідомленні прес-служби.

Раніше прес-секретар Віктора Пилипишина повідомила, що 20 травня близько 18:00 в офісі ГО "Кияни передусім" розпочався обшук.

Наразі Пилипишин перебуває в лікарні з діагнозом "гіпертонічний криз".

Прокуратура Києва об'єднала в одне провадження дві кримінальні справи, порушені проти колишнього голови Шевченківської районної в Києві державної адміністрації Віктора Пилипишина за підозрою в перевищенні службових повноважень, внаслідок якого громаді Києва було завдано 15 млн гривень збитків.

25 квітня, прокуратура Києва обрала запобіжним заходом для Пилипишина підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура пояснила, чому "трусили" Пилипишина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі