середа, 18 травня 2011 00:45

Нового мера Києва обиратимуть восени

Нардеп-"нунсівець" Кирило Куликов стверджує, що Партія регіонів готує дострокові вибори Київського міського голови на 14 жовтня. Кандидатом від влади буде нинішній голова міськдержадміністрації Олександр Попов. Нібито він уже представив головам районів свого керівника передвиборного штабу — нардепа від блоку НУ-НС Валерія Борисова.

— Імовірність виборів цієї осені складає малий відсоток. Хіба розумно викидати мільярд на вибори мера зараз, і ще один мільярд через рік, коли будуть вибори до Верховної Ради? — каже нардеп-"регіонал" 64-річний Володимир Рибак.

Малоймовірними вважає позачергові вибори й політолог Вадим Карасьов, 55 років:

— Вибори можливі, лише коли влада побачить, що в Попова немає реальних конкурентів. Із Віктором Пилипишиним (екс-голова Шевченківської райдержадміністрації Києва, проти якого порушили кримінальну справу. — "ГПУ") поки що проблема вирішена. Але є Віталій Кличко, який збирався йти в мери Києва. Є ще Тимошенко. Тільки за умов, що в Попова буде якийсь зручний призначений партнер, тоді можуть відбутися вибори восени.

Мером Києва є Леонід Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Нового мера Києва обиратимуть восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі