четвер, 15 вересня 2011 16:35

Проект держбюджету-2012 відправляється на "з'їдання" депутатам

Проект держбюджету-2012 відправляється на "з'їдання" депутатам

Сьогодні уряд подасть до Верховної Ради України проект державного бюджету на 2012 рік. Про це сказав міністр фінансів України Федір Ярошенко, повідомляє УНН.

"Бюджет 2012 року стане бюджетом економічного зростання та недопущення проникнення другої хвилі світової кризи в реальний сектор економіки", - зазначив Федір Ярошенко та підкреслив, що бюджет наступного року буде збалансованим, а дефіцит чітко витриманим.

Говорячи про стан виконання дохідної частини бюджету у поточному році, Федір Ярошенко зауважив, що завдяки впровадженню бюджетної та податкової реформ створено сприятливі умови для зростання економіки. Так, наприклад, з початку 2011 року значно зросли надходження з усіх бюджетоутворюючих податків та зборів порівняно з аналогічним періодом 2010 року.

Нагадаємо, 14 липня відбулася перша презентація проекту державної програми економічного і соціального розвитку України на 2012 рік, яка стане основою бюджету на наступний рік. 9 вересня прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з керівниками делегацій вищих органів фінансового контролю держав-учасниць СНД сказав, що держбюджет на 2012 рік практично готовий.

Зараз ви читаєте новину «Проект держбюджету-2012 відправляється на "з'їдання" депутатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі